x

I Fikret Hodžić voli sniženja!

Poznati bh. voditelj Fikret Hodžić je privukao pažnju našem paparazzo fotografu. On je primijećen kako ulazi u radnju poznatog francuskog brenda Cacharel na II spratu BBI Centra, a gdje se isticao veliki natpis -50% popusta na sve artikle. Izgleda kako Hodžić itekako dobro zna kada je sezona velikih sniženja u Cacharelu, a da tu nije kraj ispostavilo se kada smo saznali da je posjetio i radnju vrhunskog svjetskog brenda US Polo ASSN, također u BBI Centru, ali na I spratu. Ono što je interesantno jeste da je u radnji s brendom US Polo ASSN veliko sniženje -60% bez skrivenih "do". 

Iako smo ga uspjeli fotografisati samo u radnji sa brendom Cacharel, Fikret Hodžić je posjetio i radnju poznatog brenda US Polo ASSN. Popularni voditelj je očito jako dobro upućen kada su sniženja u ovim radnjama, pa i ne čudi što se tamo dugo zadržao. Naravo, mi ne bismo bili mi kada ne bi saznali o kakvim je sniženjima riječ, pa smo i pozvali Fikreta, koji je rekao: 

 

- "Da, kao što ste i vidjeli na fotografijama koje je zabilježio vaš fotograf, posjetio sam radnju poznatog brenda Cacharel, a uspio sam mu kasnije "pobjeći", te me nije zatekao u radnji sa svima poznatim brendom US Polo ASSN, gdje je nevjerovatno sniženje 60%. Veliki sam ljubitelj brenda US Polo ASSN,  odavno sam njihov kupac i stalni posjetilac radnje u BBI Centru, a kako je u toku ovo veliko sniženje to sam iskoristio i obnovio svoj garderober". 

 

O čemu je zapravo riječ?
US Polo ASSN garantuje toplu i bojama bogatu sezonu uz trenutno sniženje od -60%

 

U.S. Polo Assn iza sebe ima punih 125 godina kreiranja stila inspirisanog istoimenim sportom, a u svojoj novoj kolekciji, namijenjenoj sezoni jesen i zima 2015/2016. donosi odjevne komade za one koji žele iskusiti duh grada. Držeći se principa udobnosti, dobrog stila i upečatljivih nijansi, U.S. Polo Assn jesen pozdravlja toplim bojama. Terakota, narandžasta, bež, oker, koralna i boja senfa dominiraju kolekcijom. U kolekciji namijenjenoj ženama neizostavni su floralni motivi i tačkice, za one koje vole jednostavnije odjevne komade tu su dugački džemperi, pončo i topli puloveri, a torbe, obuća, kaiševi, rukavice i kape upotpunjavaju kolekciju. Kolekcijom za muškarce vladaju džemperi sa V izrezom koje je lako kombinovati s odgovarajućim jaknama i hlačama, a U.S. Polo Assn. se pobrinuo i za najmlađe i predstavio kolekciju koja će donijeti vedrinu u dječije ormare. Za veseliji povratak u školu, U.S. Polo Assn. nudi ruksake, dukserice, pletene džempere i jakne, među kojima dominiraju tonovi terakote i narandžaste.

 

Poznati brend U.S. Polo ASSN nudi nevjerovatno sniženje -60% u sljedećim radnjama: BBI Centar I sprat - SARAJEVO, Trg Djece Sarajeva 1; Sarajevo City Centar I sprat - SARAJEVO Vrbanja 1; Konzum Family Centar - BANJA LUKA, Mepas Mall Centar - MOSTAR; TC Lulu - MEĐUGORJE.

 

Također,francuski modni brend Cacharel i kolekcija jesen/zima 2015. dostupna je na sniženju do -50% i to u BBI Centru II sprat - SARAJEVO, Trg Djece Sarajeva 1.

 

Više informacija pogledajte na: 

http://www.bbicentar.ba/bh/radnja/37/u_s_polo_assn.html

 

http://www.bbicentar.ba/bh/radnja/54/cacharel.html

 

 http://www.sarajevocitycenter.com/en/shop/38/us_polo.html