x

Isidoru Bjelicu snašlo nešto gore od bolesti!

Isidoru Bjelicu, koja se četvrti put izborila s kancerom, optuživali su da je izmilila bolest, te da je koristi u marketinške svrhe, slali joj uvredljive poruke, ali ovako nešto ne pamti.

Ekipa koja vodi profile Isidore Bjelice na društvenim mrežama obavijestila je fanove da će od sad sve komentare pratiti i policija.

 

``Već nekoliko dana sa lažnih profila ista grupa nepismenih osoba na različite načine napada, difamira i prijeti porodici gospođe Isidore Bjelice. Bili smo prinuđeni da slučaj prijavimo policiji da bi se otkrilo ko stoji iza ovoga i da bi bio procesuiran. Od sad se svi komentari snimaju zbog vođenja istrage.``

 

Kako piše Alo, Isidora je navikla da je neki ljudi ne vole, ali nikada do sada nije osjećala da je njena bezbijednost ugrožena.

 

- Isidora je veoma uplašena. Iako zbog narušenog zdravstvenog stanja ne bi smjela da se nervira, ovo ju je potpuno izbacilo iz kolosijeka. Slučaj je predat policiji i ona se nada da će biti saslušani svi koji su uključeni u hajku protiv nje i njene porodice. Ona neće davati izjave dok se slučaj ne okonča kako bi pustila nadležne da što efikasnije urade svoj posao - kaže izvor blizak Bjelici.

 

I sama Isidora oglasila se na Fejsu povodom prijetnji: ``Beskrajno sam zahvalna što ste uz mene, znači mi vaša ljubav i podrška. Uskoro ćemo sve saznati i staviti tačku na ovu smislenu linč kampanju. Voli vas i grli vaša Isi.``

(24sata.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.