x

Iskažite vaša osjećanja na jedinstven i neobičan način: Pošaljite RUŽU ili cvijetni aranžman na kojoj će biti ispisana Vaša poruka!

Mnogi kažu da su najbolji, a prodavnica ``Cvijeće sa štampom``, koja se nalazi na adresi Grbavička 46-a, ne samo da je najbolja kada su u pitanju radnje ovoga tipa, već je JEDINSTVENA. Ružu možete kupiti u svakoj cvjećari, ali samo ovdje možete kupiti ili naručiti RUŽU SA VAŠOM PORUKOM. 

Jednostavno je: ``Cvijeće koje govori umjesto Vas``. Iskažite vaša osjećanja na laticama cvijeća, te obradujte vama dragu osobu.

 

Sjetite se voljene osobe na veoma neobičan i jedinstven način.

 

Pošaljite RUŽU ili cvijetni aranžman na kojoj će biti ispisana Vaša poruka. Ruža kao poklon govori mnogo, a sa napisanom - Vašom ličnom porukom na laticama RUŽE govori daleko više.

 

``Cvijeće sa štampom`` će se potruditi da aranžman i NATPIS NA RUŽINOJ LATICI zadovolji Vaše želje te iznenadi i obraduje osobu kojoj je namijenjeno.

 

Cvijeće koje govori namijenjeno je za svaku priliku ili proslavu, bilo da se radi o vjerskom prazniku, vjenčanju, proslavi rođendana, izjavama žalosti ili jednostavno želite da nekog obradujete i uljepšate mu dan.

 

Dostava na čitavoj teritoriji Bosne i Hercegovine.

 

Narudžbe možete izvršiti na sljedeće kontakt podatke:
+387 61 545 375 - Samir

 

Posjetite i Facebook stranicu ``Cvijeće sa štampom``: https://www.facebook.com/RUZASAVASOMPORUKOM

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.