x

Ispovijest 12-godišnjakinje: Ostavio me dečko, a bila sam na sve spremna zbog njega - iskoristio me!

Djevojčica iz BiH stara oko 12 godina postavila je na Jutjub snimak u kojem priča o tome kako ju je ostavio dečko. Klip je za kratko vrijeme sakupio više desetina hiljada pregleda i na stotine reakcija - što zabavljenih, što zgroženih korisnika interneta. Video zapis, koji Ekskluziva.ba portal neće objaviti zarad zaštite identiteta maloljetnice, traje oko 10 minuta i ispovijest je učenice koja opisuje kako ju je izvijesni dječak ostavio i slomio joj srce.

Kada se pojavio snimak, pažnju je na njemu privukao svaki detalj reakcija tinejdžerke na raskid, njena osjećanja, ali i činjenica da je prije nesrećne ljubavi tri godine bila u vezi sa drugim dečkom. Njeno obraćanje koje traje nešto duže od devet danas je dobilo nastavak. 

 

Otvorilo se pitanje: da li je to bezazleno ponašanje jedne tinejdžerke ili nešto mnogo ozbiljnije.

 

Prenosimo vam najprije najvažnije detalje snimka.

 

``Ne znam kako da počnem ovaj video. Ne bih željela da da ovo uopšte počnem jer je toliko teško......

 

Ono što ću reći je za mene bolno. Prije nekog vremena, možda prije nedjelju dana me ostavio moj momak. To je za mene bio jedan veliki šok jer bukvalno ja sam bila spremna sve da uradim za njega. On je mene iskoristio, samo tako``, počela je svoje obraćanje djevojčica, a zatim je dodala: 

 

``Ja sam već, ja sam ga, ne znam  stvarno šta više da kažem... On me znači iskoristio. Ako nije želio da bude u vezi sa mnom, ili šta već, mogao mi je to odmah reći, nego ovako... Rekao mi je da, iskorištavao me cijelo vrijeme. Cijelo vrijeme me je lagao, jer kad sam ja čula da on govori da nije u vezi sa mnom, to je za mene bio jedan veliki šok... jer je svima u svom razredu i bilo gdje govorio da nije u vezi sa mnom``.

 

Devojčica je u snimku često mijenjala raspoloženje, a njene riječi su bile veoma kontradiktorne, što se može pripasti i njenom uzrastu.

 

``Ali sada mislim da je ovako čak i bolje, zato što sam ga ja voljela svim srcem. Ali mislim da je ovako bolje jer sad shvatam da ne laže ni on mene, a ni ja njega. Tačnije, nisam ga nikada lagala. Ali zaista ne zna zašto je to uradio.  Zašto sam mu bila toliko kriva?  Mislim, šta sam mu zgrešila da mi to uradi?``.

 

A onda je rekla:

 

``On je rekao ne, ali između nas nije gotovo dok ja ne kažem da je gotovo. On je već rekao da je gotovo, ali nisam ja rekla, tako da između nas još ništa nije gotovo. Mi ćemo još raščistiti... On meni zaista fali, ja bukvalno ne mogu da živim bez njega``. 

 

Odlučna je u tome da će razgovarati sa njim, a ako on ne bude želio razgovor, naći će neko rješenje. U snimku je, iako je najprije poručlila da neće reči kako se zove, otkrila ime svog momka zbog kog pati, a onda i detalje o bivšoj vezi.

 

``Ja sam prije njega imala jednog dečka, takođe. Zvao se M...., ja sam sa njim bila u vezi tri godine. Dakle, od četvrtog do šestog razreda... I on je jedne noći... Bila sam se dopisivala sa njim. On mi je odjednom rekao da prekida. Ja sam ga pitala zašto. On je tu poruku samo vidio i onda me je blokirao sa mesenždera. Ja sam se bukvalno šokirala``, rekla je dalje. 

 

Detalji su se samo nizali:

 

``Ja sam, da se malo opustim, pustila pjesmu, ne znam ko tačno pjeva... Zove se pjesma ``Nagle promjene``, ja sam zamislila da sa nekim pjevam``. 

 

Zamislila je novu simpatiju, koja ju je ostavila, zbog koje je ``plakala iza fontane u školi, zbog koje je veoma tužna, sa kojom nije bila dugo, ali ni kratko, ali sa kojom je bila umjereno, koju je mnogo voljela, ali koja ju je odbacila, kojoj je napisala preko milion i 300 poruka na mesendžeru, ali koja nije htjela da prihvati ni njen zahtjev za prijateljstvo``.

 

A bilo je dovoljno da to uradi?

 

Djevojčica zatim govori o tome kako se zaljubila u trećeg dečka koji joj je sladak, nije lijep, ali je sladak. Otkriva da joj je drug pomogao da se u školi izbori sa pričama koje su pokrenule njene ``ljubavne veze``, kao i da je saznala da pola šestog ce zaljubljeno u nju, da je ona srećna zbog toga jer će moći da bira``.

 

Toliko toga je rekla, a zatim je na kraju dodala: `` Sigurno ćete sada misliti da je sve ovo bila laž, ne ovo bil istina, što sam pričala``, i u stilu Jutjuberke poručila da će ako se njenim gledaocima svidi ovaj snimak, postaviti još videa.

 

Radi sve veće popularnosti Jutjub zvijezda, maloljetnici se, uglavnom bez znanja roditelja, odlučuju na početak takozvane ``Jutjub karijere.`` Kompjuteri, kamere, telefoni kao i dostupnost Interneta, omogućavaju im da nepromišljeno dijele svoju najdublju intimu sa ostatkom svijeta. Upravo iz tog razloga izloženi su nizu osuda i uvreda, što na njih može uticati veoma negativno, a posljedice u nekim slučajevima mogu biti dosta ozbiljnije i teže.

(Blic.rs/Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.