x

JEDVA ZADRŽALA SUZE: Tanja Savić prvi put progovorila o gubitku djeteta!

Tanja Savić prošla je kroz teške trenutke, nakon što je izgubila bebu koju je dugo željela. Došla je iz daleke Australije i otvorila dušu. Pjevačica već dugo mašta da dobije treće dijete, pa ju je veoma obradovala informacija da je u blagoslovenom stanju. Ipak, sreća nije dugo trajala - pjevačica je imala spontani pobačaj.

``Ne bih sad da pravim veliku pompu oko toga. Živ sam čovjek, živ čovjek svašta preživi. Mislim da je najbitnije da ostanete normalni i pribrani u svakom trenutku, bilo da je pozitivan ili negativan. Ja se uvijek trudim da budem pozitivna``, izjavila je Tanja.

 

Nakon što je sa članovima porodice stigla u Beograd, odmah se vratila radnim obavezama.

 

``Bilo je, zaista, divno i baš sam se odmorila. Čim sam došla u Beograd, to je haos - posao, kuća...``, rekla je Tanja i dodala da je ponosna na svoje sinove Maksima i Đorđa, koji perfektno govore i engleski i srpski jezik, budući da se školuju u jednoj inostranoj obrazovnoj ustanovi.

 

Nakon što je pohvalila svoje sinove, folk pjevačica izrazila je žaljenje zbog toga što ona u najranijem djetinjstvu nije imala adekvatne uslove za školovanje.

 

``Meni je žao što ja nisam baš, kao mala, imala takve uslove da učim engleski, pa sam učila skoro. Sad uz djecu učim i završavam. Puno razumijem, ali da progovorim, to mi teško ide``, priznala je Tanja u emisiji ``Premijera``.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.