x

JOŠ VEĆI SKANDAL: Aleksandra BJEŽI iz Parova, zvali psihijatra! Skupljaju 20.000 eura, a produkcija...

Nakon skandala u emisiji ``Upoznajte Parove`` voditeljke Jovane Jeremić kada je David Dragojević sa roditeljima demonstrativno napustio emisiju, u rijalitiju ``Parovi`` je ponovo burno! I to će biti još veći skandal, pod uslovom da Aleksandri Subotić pođe za rukom da izađe iz takmičenja. Ona je zato riješila da se pozove na tačku ugovora koja govori o mogućnosti odlaska iz luksuzne zemunske vile.

Prozivke su počele iz studija kada ju je bivši ukućanin Nikola Lakić upitao zašto je sad morala ponovo da ulazi u rijaliti kada je našla čovjeka koga voli i kada treba da se bori za svoju vezu. Nije dobio odgovor jer Aleksandra bojkotuje ``Parove`` i ne želi da učestvuje u aktivnostima vile!

 

- Ja ne odgovaram, nisam više dio ove gluposti. Prošle sezone nikada nisam željela niti tražila da izađem, a sada moram - odbrusila je Nikoli koji joj je rekao da će ta priča trajati samo dan-dva.

 

A potom se u priču uključila i voditeljka Anđela Lakićević kada je Subotićeva zatražila psihijatra kao početak njenog plana za bježanje u spoljašnjost.

 

- Napolju su ljudi već napisali peticiju i vaši fanovi skupljaju pare da bi te izvukli iz vile. Ti Aleksandra iz ``Parova`` možeš da izađeš samo ako te izbace ili ako položiš 20.000 eura kao što stoji u ugovoru - započela je priču voditeljka Anđela Lakićević i postavila pitanje nije li čitava priča iscenirana kao pritisak da David Dragojević uđe u ``Parove``.

 

- Ja hoću psihijatra da bih izašla iz ``Parova``. Tako piše u mom ugovoru, ako ocijeni da nisam sposobna da nastavim, ja mogu da izađem, a za razliku od ovih šalabajzera ja svoj ugovor znam napamet. Ne treba meni niko da skuplja pare, jer neće fanovi da se tuže, nego ja!

 

Nakon toga se Anđela ponovo dotakla priče o Davidovom ulasku.

 

- Može da uđe, ali bez honorara - rekla je Anđela.

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.