x

Jedan od najpopularnijih bh. pop pjevača uživa na USA turneji!

Ermin Redžić Bubi otkako se pojavio na Zvezdama Granda osvojio je publiku širom svijeta. Jedan od rijetkih koji je odmah dobio poziv za Američku turneju, iskoristio je to na najbolji način i oduševljava publiku širom Amerike. 

Da to nisu samo obične novinarske priče dokazuju oboreni rekordi na svim koncertima i fotografije do kojih je došla ekskluziva.ba.

 

Nisam očekivao ovakvu ogromnu popularnost u Americi. Potpuno sam šokiran. Publika me voli, a ja im uzvraćam i ostavljam srce na svakom koncertu. Ova turneja nije došla još ni do sredine, a već sam dobio poziv za novu turneju sa jednom velikom zvijezdom.

 

Pjesma "Moja si krv u venama" se pjeva u svim gradovima a publika je naprosto obožava.

 

Ovo je najuspješnija godina u mom životu i shvatio sam da publika voli kada si kvalitetan muzičar a isto tako dobar i prizeman čovjek. U suštini takav sam uvijek bio i rezultat je na kraju došao. 

 

Bubija djevojke naprosto obožavaju a u Americi su na nastupu u prvom redu sve prave ljepotice jer Bubi trenutno nema djevojku.

 

Pored  svih obaveza, završavam autorsku pjesmu koju će pjevati jedan od najpopularnijih folk pjevača na ovim prostorima ali to će ostati tajna.  Ovim projektom počinje i moj autorski rad u kojem planiram mnogo pjesama raditi za svoje kolege na estradi.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.