x

Jedna od najpoznatijih pjevačica bivše Juge izbačena iz stana zbog neplaćanja stanarine! (FOTO)

Svjetski muzičari možda žive u elitnim rezidencijama, ali da na Balkanu to baš i nije tako na svojoj se koži uvjerila i slavna srpska pjevačica Dragana Šerić, poznatija pod umjetničkim imenom Bebi Dol. Bebi Dol je donedavno živjela u trošnom iznajmljenom stanu u Beogradu, ali je izbačena jer nije mogla platiti stanarinu.

``Nemojte me pitati za nju, molim vas. Naravno da je znam. Izdavao sam joj stan. Nisam imao lijepo iskustvo s njom. Nije mi plaćala stanarinu mjesecima, imao sam velikih problema. Na kraju sam je morao izbaciti iz stana. Ona je prevarantica. Neću pričati o njoj``, izjavio je vlasnik stana.

 

U tom je stanu Bebi živjela s majkom, a susjedi o njoj imaju različita mišljenja.

 

``Jednom prilikom ostavila mi je lampu na popravak, a po nju je došla tek poslije sedam mjeseci. I njezin prijatelj je ostavio dvije lampe na popravku. Je li joj to momak, brat ili nešto treće, ne znam``, rekao je jedan od susjeda.

 

Druga se gospođa ipak malo više raspričala.

 

``Poznavala sam prijateljicu njezine mame pa mi je mnogo toga pričala. Bebica je jako krhko i emotivno biće i teško je podnijela razvod roditelja. Otada ona nije ista, odrastala je željna sretne porodice. Razvod je mnogo pogodio i njenu mamu, koja se od toga nikada nije oporavila. Kada na jednom mjestu imate dvije žene koje tuguju i pate, naravno da postanete ono što su njih dvije sada.

 

Jako su vezane, ali ni jedna ni druga nisu praktične u smislu da imaju odgovornost da plaćaju stan, račune, obaveze... Ne znam ni kako se hrane jer mirovina Bebičine mame nije velika, koliko znam, a ona zarađuje s vremena na vrijeme s ponekim nastupom.

 

Njen talenat nije iskorišten kako treba. Njoj treba jedan menadžer od autoriteta koji će je usmjeriti, jer ona sama to ne može. Zna popiti koju čašicu više, ali ne pravi gluposti u takvom stanju. Težak je život njih dvije jer žive kao nomadi, stalno se sele. Nisu sebi osigurale krov nad glavom, a Bebi Dol više nije u cvijetu mladosti da bi se mogla osigurati. Taj suprug čas je tu, čas nije. Više je u Americi, ali mislim da im financijski pomaže koliko može``, ispričala je ona.

(Pulsonline)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.