x

Jedna terapija za Denisa Bartu košta 3000 eura: Pomozimo mu da obavi četiri terapije!

Četrnaestogodišnji Denis Barta greškom ljekara ostao je slijep po rođenju. Uprkos tome, dječak koji boluje od autizma i epilepsije, sa samo tri godine naučio je svirati klavir, a danas piše tekstove i pjeva. Međutim, njegovo zdravstevno stanje se iz dana u dan pogoršava, roditelji žele da ga odvedu na kliniku u Italiju, ali nemaju novca te mole sve dobre ljude koji su u mogućnosti da im pomognu.

Denis je zahvaljujući dobrim ljudima, svojim nastupima i hodanjima mame od lokala do lokala uspio da ode na dijagnostiku u Italiju. Tamo su bili nekih deset dana, više nisu mogli izdržati ni novčano, a Denis ima dobre šanse za oporavak počev od septembra sa magnetnim terapijama, ali naravno, svaka košta po 3000 eura. Denisu bi trebalo minimalno četiri da se urade. Denis bi već od septembra trebao da počne sa tim terapijama, a ako bi one bile efikasne, zadnji pokušaj bi bio operacija, ali za sve su potrebne pare.


Dobri ljudi mogu pomoći uplatom na: ProCredit Banka Denis Barta Broj klijenta : A-47760 Broj računa: 194-101-47760001-54

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.