x

KAD ZLATA AVDIĆ PUSTI GLAS, NASTAJE LOM: Pjevačica novom pjesmom ``Pazi lomljivo`` sve raspametila!

Kad Zlata Avdić pusti glas, onda je jasno kako je lom zagarantovan. A tako će zasigurno biti i uz njenu novu pjesmu, koju je izdala za Grand i u kojoj ipak ne poziva na lom, barem srca. Naime, pjevačica je predstavila novu pjesmu koju je radila u studiju WS Music kod Kenana Fejzića Ćine, a njome poručuje svome izabraniku da će mu pružiti ljubav, ali isto tako da pazi i ne pravi greške jer u sebi nosi srce lomljivo. Pjesma popularne pjevačice, koja je jedna od najtraženijih u dijaspori izazvala je samo pozitivne reakcije i oduševila apsolutno sve. 

Zlata Avdić je pažljivo birala ekipu za novu pjesmu ``Pazi lomljivo``, a da se potrudila da to bude tim najboljih profesionalaca govori i podatak da je numera rađena u studiju WS Musica kod Kenana Fejzića Ćine, dok se za spot pobrinuo Dejan Milićević.

 

S druge strane, kompozitori su također Kenan Fejzić Ćina, Emir Đulović i Zoran Simeunovič, tekst je radila Marija Rosić, a produkciju Kenan Fejzić Ćina. Prateće vokale je pjevala Mensura Bajraktarević, a klarinet i saxofon je svirao Bertan Kominov. Pjesma je ovoga puta izdata za Grand produkciju, pa je samim time jasno kako će se najviše vrtjeti upravo na Grandu. 

 

Za redovne obavijesti novih pjesama možete SUBSCRIBE WS Music YouTube Kanal besplatno:
http://bit.ly/1Or2DqC
kao lajkati na Facebook strancu:
http://on.fb.me/1YGmEsR

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.