x

KARLEUŠA BRUTALNO PROZVALA VIKI, LETJELO PERJE U GRANDU: Ti si ovdje dovedena da budeš meso meni! Ja tebe jedem za doručak!

Jelena Karleuša i Viki Miljković ponovo su se posvađale tokom komentarisanja takmičara Zvezda Granda. Naime, rasprava je počela kada je JK rekla koleginici da ne zna šta je harizma i da je ona za nju svjetska zvijezda.

``Harizma je ono što ti nikad nisi imala. Ja sam za tebe svjetska zvijezda``, rekla je Karleuša, a Ana Bekuta ju je podržala.

 

``Tako je``, rekla je Bekuta.

 

``A ti što se uvlačiš Karleuši``, odgovorila je Viki Ani. Nakon ovog komentara nastao je haos, u studiju je letjelo perje!

 

``Ti znaš da svjetski mediji pišu o meni. Ja imam milione fanova. Riječ je o harizmi, popularnosti, zvjezdanoj prašini. Ti si na momenat dobar pjevač, nekada i katastrofalan. Nisi mega zvijezda, ali meni si uvijek bila jako interesanta. Ali, ti i ja na temu popularnosti i harizme, ne možemo da pričamo``, vikala je Jelena.

 

``Ma gdje si ti svjetska zvijezda? Budi zahvalna što ti je muž Duško Tošić, zbog njega si u svjetskim medijima``, odogovorila je Viki Jeleni koja je nabrajala u kojim evropskim i američkim medijima je bila do sada.

 

``Ti si ovdje da bi se ja sprdala, da bi šou bio interesantniji. Ti, koja nisi zvijezda ni u svojoj zemlji, ne možeš meni da pričaš. Ti si ovdje dovedena da budeš meso meni, ja tebe jedem za doručak``, rekla je mala od skandala u svom stilu.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.