x

KARLEUŠA ULAZI U POLITIKU: Biću opasan gradonačelnik!

Nakon što su kladionice objavile svoje kvote za beogradske izbore, svi su vidjeli da je estradna zvijezda Jelena Karleuša mnogo jača od prekaljenih političara i odmah su je proglasili za kandidata LDP-a za gradonačelnika Beograda.

Nakon što je dobila „dobre ocjene”, Karleuša je atmosferu dodatno podgrijala svojim tvitom u kojem je napisala: „Da se kandidujem za gradonačelnika?”

 

U želji da provjerimo da li je popularna pjevačica zaista sprema za kandidaturu na najavljenim beogradskim izborima u martu ove godine, pozvali smo Karleušu, a ona nam je kao iz topa odgovorila:

 

„Ako postoji realna želja Beograđana da se kandidujem, postoji i realna želja da pobijedim. Bila bih jasan glas Beograđana, njihovih stavova i njihovih zahtjeva, koje bih zastupala pred Vladom. Kao takva, bila bih mnogo opasna.“

 

To je sve što nam je pjevačica poručila, ne želeći da nam otkrije da li će se i na kojoj izbornoj listi pojaviti.

 

Ipak mediji je sve više povezuju sa Liberalno demokratskom partijom i tvrde da je ona jedini adut Čedomira Jovanovića da pređe cenzus i uđe u Skupštinu grada Beograda.

 

Podsjetimo, Karleuša se u oktobru 2010. godine pojavila na tribini koju je organizovao LDP u Beogradu i nakon toga nikada nije krila da podržava Čedomira Jovanovića.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.