x

KONAČNO: Sada je i Haris progovorio o vezi sa Radom!

Pjevačica Rada Manojlović, priznala je da je u vezi sa kolegom Harisom Berkovićem. Rada je do sada bila veoma tajnovita i na pitanja novinara odgovarala da je samo srećna, dok je sada Haris progovorio o vezi sa koleginicom, ali i o njenom odnosu sa njegovim roditeljima.

U medije je ranije dospjela informacija da Harisovi roditelji ne podnose Radu, jer ga je potpuno promijenila, a to je sada demantovao poznati pjevač.

 

- Nije tačno da moji roditelji ne vole Radu. Ona ima simpatije moje porodice. U svakom slučaju, misle sve najbolje. Igrom slučaja, upoznali su je na snimanju jedne emisije i imaju lijepe utiske o njoj - rekao je Haris.

 

- Ona mi je velika podrška. Prija mi ta saradnja s njom i uvažavam njeno mišljenje jer je dugo na estradi i ima njuh za hit - ističe Haris, koji ekskluzivno za “Blis puls” otkriva da sprema još jedan duet s Radom. Riječ je o numeri radnog naziva “Mjesečar”. Pjesma ima ljubavnu tematiku, nije brza, ali nije ni balada. Kako se šuška, pjesma upravo govori o njihovoj ljubavnoj priči. Rada na to dodaje da trenutno preslušavaju melodije i da je angažovala najbolje autore u Srbiji kako bi i sljedeći duet bio hit.

(Pulsonline.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.