x

KOSU BIH TI POČUPALA! JESI BILA S NEKOM BARABOM?! Jezive prijetnje Jeleni, studentkinji za kojom je tragala Srbija!

Tri dana je cijela Srbija tragala za Jelenom Lazarević (26), studentkinjom koja živi i radi u Beogradu. Porodica i prijatelji su 72 sata bili neutješni, pomišljali na najgore, a onda se Jelena iznenada pojavila, rekavši da je lutala po Beogradu.

Od tog trenutka, većina onih čija se potraga za njom zasnivala na postavljanju statusa na društvenim mrežama, okreće se protiv ove djevojke i počinju najokrutnije osude.

 

Na istim tim društvenim mrežama, na kojima su do juče bile Jelenine slike, sada su uglavnom ružni komentari. Ovo su samo neki:

 

– Ako se promovisala na ovaj način, treba da ide u zatvor tri godine.

 

- Ma, ja bih joj kosu sa glave počupala da je moja. Cjelu zemlju digla na noge, svi dijelili preko fejsa informacije o njenom nestanku, a ona tumara po Beogradu. Ko je ovdje lud?

 

– Ko se danas sve ne naziva studentom! I kako sve danas mladi pokušavaju da skrenu pažnju na sebe, postizanjem uspjeha sigurno ne.

 

– Alo, djevojko, mućni malo glavom, ne služi samo za šišanje već za ramišljanje.

 

- Bila sa nekim barabom malo u provodu, ajde, nek je živa!

 

Nakon što se pojavila, Jelenu je pregledao psiholog i ona je preko noći hospitalizovana u psihijatrijskoj ustanovi “Dr Laza Lazarević”. Danas je puštena, a neki od komentara osvrnuli su se i na to:

 

- Naravno da su je smjestili u “Lazu” kad se drogirala.

 

 

DOKTOR SAVJETOVAO DA JE NIKO NE PITA GDJE JE BILA

 

Jelenin zet Darko rekao je da im je doktor savjetovao da je narednih dana puste da se odmara i da je nikako ne pritiskaju pitanjima gdje je bila i zašto je nestala.

 

IPAK, IMA LJUDI KOJI SU JOJ STALI U ZAŠTITU

 

U moru negativnih izjava na društvenim mrežama, izdvajamo jedan od rijetkih pozitivnih koji mnogo govori o ijceloj ovoj situaciji, kao i o ljudskim kvalitetima:

 

 – Lako je vidjeti trn u tuđem oku, a ne vidjeti gredu u svome. Bitno je da je živa i zdrava.

 

Takođe, može se i pročitati:

 

– Ljudi, pustite djevojku na miru, nema ona potrebe vama da se pravda, a i što bi. Dokle više, ostavite je…

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.