x

KRVAVU DJEVOJKU VUKAO PO ULICI U BEOGRADU: Poslije svađe u autu SLETJELI U KANAL, mladić POBIJESNIO!

BEOGRAD - Djevojka stara oko 24 godine povrijeđena je u bizarnoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 23.30 sati dogodila u Surčinu! Kako Kurir saznaje, mladić i njegova djevojka bili su u vozilu koje je iznenada skrenulo s puta.

Očevidac sa mjesta nesreće ispričao je za Kurir da se mladi par posvađao u automobilu, a u afektu djevojka je naglo povukla volan, pa je vozilo skrenulo sa puta i sletjelo u jarak!

 

Pošto je auto oštećen, mladić je potpuno pobijesnio i izvukao djevojku, koja je u sudaru već bila povrijeđena!

 

- Oboje su izašli iz vozila. Ona je bila krvava, a on ju je vukao po asfaltu i vikao ``glupačo, što si mi trznula volan``. Ubrzo se na licu mjesta skupilo tridesetak ljudi. Jedva smo uspjeli da spasimo djevojku, sve vrijeme je vikao na nju. Jedva smo uspjeli da je otrgnemo iz njegovih ruku - ispričao je očevidac ovog bizarnog događaja i dodao da se pretpostavlja da je djevojka zbog ljubomore namjerno izazvala udes, ali i da je sreća da nisu išli prebrzo.

 

Kako saznajemo, povrijeđena djevojka je prevezena u Urgentni centar. Zasad nije poznat stepen povreda! Na licu mesta intervenisala je i policija!

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.