x

Kad Bosanac zapjeva: Ako volite neku osobu, a niste s njom - ovo je pjesma za vas!

``Nemam ja novo srce, novo tijelo da joj dam... `` dio je teksta nove pjesme mladog bh. pjevača koji hara dijasporom. Naravno, riječ je o Mekiju Ikanoviću koji premijerno predstavlja novu pjesmu ``Ne zaboravljam``. Ako volite neku osobu, a više niste s njom, no u međuvremenu ste upoznali drugog partnera, odnosno partnerku onda ćete definitivno zavoljeti ovaj potencijalni hit. 

Ekskluziva.ba portal vam predstavlja pjesmu ``Ne zaboravljam``, a na kojoj je Meki Ikanović vrijedno radio sa ekipom WS Music-a. Interesantno je kako je tekst radio sve poznatiji reper iz Srbije Strahinja Đorđević - Lestra Rap. Obzirom kako su brojni reperi radili numere za narodnjake, a kasnije su iste doživjele veliku popularnost, nadamo se da će tako biti i sa ovom pjesmom, koja uistinu ima sve predispozicije da postane regionalni hit. Produkciju i aranžman je radio Kenan Fejzić Ćina, harmoniku je svirao Aleksandar Kovačević,  violinu Perica Vasić, dok je prateći vokal Mensura Bajraktarević. Za sjajni spot se pobrinula ekipa Invenio Films i Dalibor Mrdić. 

 

Podsjećamo, Meki Ikanović iz Tuzle je stekao veliku popularnost posebno na svadbenim feštama gdje vrlo često nastupa, ali i uz pjesmu ``Dovodim ti majko mladu``. Zahvaljujući toj numeri postao je jedan od najtraženijih pjevača baš na takvim feštama, ali i za nastupe u klubovima, restoranima. Ubrzo potom je predstavio pjesmu ``Kraljica``, što mu je dalo još više posla u dijasori, a nadamo se kako će pravi bum nastati pjesmom ``Ne zaboravljam``, za koju slijedi promocija po Evropi, a potom i u BiH.

 

Pratite rad Mekija Ikanovića putem njegove oficijalne Facebook stranice: 
https://www.facebook.com/Meki.Ikanovic.Official/?fref=ts

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.