x

Kakav završetak 2017. godine: Svjetski mediji ovu Zvezdu Granda PROGLASILI ZA NAJLJEPŠU SRPSKU PJEVAČICU!

Mlada muzička zvijezda Milica Pavlović 2017. godinu će sigurno pamtiti po dobrim stvarima budući da je njen drugi studijski album ``Boginja`` ostvario rekordne rezultate i ponio titulu najslušanijeg albuma, te iznjedrio hitove poput pjesma ``Boginja``, ``Mogla Sam``, ``Baja Papaja``, ``Ljubi, Ljubi``, ``Još Se Branim Ćutanjem``...

Sem toga u ovoj godini su se svjetski mediji takođe zainteresovali za Milicu, a sada je poznati svjetski sajt ``Speakers Corner`` proglasio za najljepšu pjevačicu iz Srbije.

 

Pavlovićeva je priznala da je iznenađena, ali i da joj ova titula veoma laska.

 

- 2017. godina mi je zaista donijela divne stvari koje ću zauvijek pamtiti. Moj drugi studijski album ``Boginja`` prevazišao je sva moja očekivanja i donio mi neverovatne momente, uspjehe i ogromnu podršku publike, na čemu sam vam neizmjerno zahvalna. Mnogo toga što se desilo me je stvarno iznenadilo, pa tako i veliko interesovanje svjetskih medija za mene i moj rad. Tako i završavam ovu godinu. Hvala urednicima poznatog američkog sajta Speakerscorner.me koji su mi dodijelili veoma laskavu titulu. Volimo se i sljedeće godine! Još intenzivnije, jače i strastvenije! - poručila je Milica na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

(Opera17.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.