x

Kako muškarci pokazuju da žele raskid?!

Muškarci se plaše izliva emocija i ženskih suza. Da li zbog toga nemaju hrabrosti da direktno kažu: "Gotovo je"?

Mnogi muškarci okolišaju, pokušavajući da ne ispadnu loši.  Ivica (26) priznao je da je toliko želeo da ga devojka ostavi da je na kraju, iz očaja, muvao drugu pred njenim očima.

- Kada je moja devojka počela da sanjari o zajedničkom životu, nisam želeo da joj srušim sneška i sve vreme sam sebe ubeđivao da će to biti okej. Dok smo razgledali prvi stan počelo je da me guši u grudima. Postalo mi je vruće u glavi. Malo je falilo da se srušim na pod. Pri izlasku sam uzviknuo da neću da živimo zajedno, da neću da se ženim. Pukao sam. Moralo je tako - kaže Jovan (29).

- Jednom sam raskinuo sa devojkom i ona je danima plakala. Pomirio sam se sa njom iz sažaljenja. Dugo je trebalo da stvarno raskinemo. Tada sam odlučio da taj scenario više nikada ne ponovim. Slab sam na ženske suze. Sada uvek čekam da mene devojka ostavi. Kod bivše devojke me je na kraju nervirao i način na koji hoda. Ali, izdržao sam do kraja. Shvatio sam da je najbolji način da i ja nerviram nju. Namerno sam radio stvari za koje znam da je izvode iz takta. I znate li šta je rekla prilikom raskida: ,Nervira me čak i način na koji hodaš!’ Možda je ona imala istu taktiku? - kaže Srđan (27).

- Mislim da nije džentlmenski ostaviti devojku. Tako su me naučili. Idem do kraja, pa šta bude - kaže Igor (33)

- Svaki dan sam, kako bih se ohrabrio, pravio listu stvari koje treba da uradim i na kraju spiska bi uvek pisalo - ostaviti Anu. Izgleda da sam podsvesno želeo da ga ona vidi pošto ga je našla na radnom stolu u mojoj sobi - Bane (26).

- Nisam mogao da joj kažem da je kraj. Zbog toga sam namerno bio rezervisan i nepristojan prema njoj. Ako bi me zvala da dođem kod nje kući, govorio sam da ne mogu više da trpim to što njeni stalno žele da sede sa nama. Tokom seksa sam joj jasno davao do znanja da mi je dosadilo, stalno sam joj ukazivao na mane. Kad god je htela da izađemo govorio sam da moram i ja malo sebi da dam oduška, da neću da me drugari zezaju što sam uvek sa njom. Na kraju me je ostavila i svim našim prijateljima poslala jedno dugačko, vrlo neprijatno pismo - kaže Vlada (25).

 

Izvor: cosmopolitan.rs/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.