x

Kako postupati prema muškarcima?!

Žene često prave greške kada je riječ o odnosu prema muškarcima.

Pogledajte neke od savjeta magazina Cosmopolitan kako bi žene trebalo da se odnose prema muškarcima:

 

Ne gledajte samo izgled

 

Svaka djevojka voli da joj dečko super izgleda, ali ne gledajte samo izgled, gledajte i dušu. Ne tražite samo ljepotana, već i momka koji će vas slušati, razumjeti i biti vam prijatelj.

 

Miss nedodirljiva

 

Muškarcima su zanimljivije zauzete djevojke, jer kada su djevojke zaljubljene, ne obraćaju pažnju na druge muškarce i tada se moraju više potruditi da zaokupe njihovu pažnju. Zato, iako ste slobodne, budite nepristupačnije, kao da niste.

 

Ne ostajte u lošoj vezi jer trenutno nema boljeg

 

Ovo ne radite nikada. Samoća može dobro da dođe, dok loša veza to ne može biti nikada. Uostalom, kada ćete naći boljeg ako vrijeme provodite u neuspješnoj vezi?

 

Nije on jedini!

 

Kada je muškarac zainteresovan za djevojku, on ne misli mnogo prije nego što je pozove da se vidi sa njim. Ako se ne javlja, ne udara vam čežnju, već nije zainteresovan. Nastavite sa svojim životom.

 

Baš vas briga. Ili se potrudite da tako izgleda

 

Kada se tek upoznate sa dečkom, nemojte odmah pokazivati sve svoje emocije. Ako on, na primjer, otkaže sastanak porukom, a vi se već spremili i krenuli, ne zovite ga da urlate na njega i ne šaljite bijesnu poruku, već mirno sačekajte da pozove sledeći put. Garantovano će ga zaintrigirati izostanak reakcije, zanimaće ga da li ste ljuti ili ne, kao i da li uopšte ima šanse za drugi sastanak. A i biće srećan što njegova potencijalna djevojka ne histeriše svaki put kada nešto pokvari planove.

 

Ne čekaj, priđi prva

 

Okanite se tradicionalnosti i priđite mu! Ako budete čekali da on vama priđe, možda ćete se načekati ili od toga na kraju neće biti ništa. Između ostalog, možda ste njegov tip, ali vas jednostavno nije zapazio.

 

Ne vrti se sve oko njega

 

Ako se on premišlja da li ćete se vidjeti sjutra, vi napravite neki svoj. U slučaju da ipak odluči da se vidi sa vama, jer su mu svi drugi planovi propali, na ovaj način ćete dokazati da niste na čiviluku i da imate sopstveni društveni život.

 

Izvor: kolektiv.me/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.