x

Kako sačuvati vezu na daljinu?!

Ponekad je jako teško sačuvati vezu na daljinu, a teško vam je i da raskinete sa partnerom iako ne živite u istom gradu. Iako ovakva vrsta veze ima mnogo prednosti, ima i mnogo mana i potreban je dodatni trud kako bi ona uspjela. Kako da očuvate vezu na daljinu pročitajte u nastavku članka.

-    Prije nego se razdvojite definišite u kakvoj vrsti ste veze i koliko je ona ozbiljna.

 

-    Ako imate vezu na daljinu nikada ne smijete da krijete stvari jedno od drugog. Bolje reći istinu ma kako ona bolna bila.

 

-    Potrudite se da redovno iznenadite partnera i neka on isto učini za vas. To ne moraju da budu velike stvari. Dovoljne su sitnice.

 

-    Svakodnevno razgovarajte. Tehnologija je danas toliko uznapredovala da vam više izgovor ne mogu biti preveliki računi za telefon.

 

-    Nemojte zapostaviti seksualni život. Potrudite se da redovno imate seks sa partnerom kad god vam se pruži prilika. Ako se ne viđate toliko često, onda barem razgovarajte o seksu preko telefona ili skypa.

 

-    Potrudite se da što češće posjećujete jedno drugo. Bez obzira koliko to novca i vremena iziskivalo jako je bitno kako bi vaša veza opstala.

 

Izvor: cafe.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.