x

Kemiš zbog Zorice krije dvije kćerke u Njemačkoj!

Nikome nije jasno zašto Miroljub Aranđelović Kemiš od javnosti krije svoje dvije kćerke Vanesu i Jelenu koje je dobio u mladosti, a koje žive u Njemačkoj, u Frankfurtu kada se one sa Zoricom Brunclik odlično slažu i obožavaju, započinje priču Miroljubov rođak za Scandal i nastavlja...

- Miroljub je prije braka sa Vesnom Zmijanac živio u Njemačkoj. Tamo je učio školu, sa njim je bio i otac, koji je brinuo da ga izvede na pravi put, međutim on se zaljubio i dobio je kćerku. Zbog toga njegovi roditelji nisu bili sretni. On je bio jako mlad i njima to nije odgovaralo. Bila je to zabranjena ljubav, a kasnije je dobio još jedno dijete, alii ih je sve napustio da bi bio sa Vesnom Zmijanac. Bio je inače jako zaljubljen u tu ženu sa kojom ima kćerke i nije mogao ni dana da provede da ne bude sa njom. Bio je spreman da sve uradi da njihova ljubav pobijedi, zato joj je i napravio djecu. Nažalost, sve to je propalo vremenom jer je bilo mnogo poteškoća. Nakon te veze preselio se u Beograd. Počeo je polako da ulazi u estradne vode. Potom je započeo i novi život sa Vesnom Zmijanac, priča rođak i nastavlja.

 

- Poslije braka sa Vesnom ušao je u vezu sa Zoricom Brunclik, koja je imala troje djece. Ona ga je savjetovala da ostane sa kćerkama u dobrim odnosima i da se svi zajedno druže, te da sva djeca zajeno odrastaju, da im pomažu... Tako ke i bilo. On ju je poslušao i obnovio kontakt sa kćerkama sa kojim nije bio tako blizak, ali su se čuli s vremena na vrijeme. Zorica je njegove kćerke prihvatila objeručke. Na tome joj je on baš zahvalan, jer danas viđa i svoju unučad i dan danas oni dolaze kod Zorice i jadaju joj se kada imaju problema, i to više nego Kemišu. Obavezno se posjećuju za sve rođendane, slavlja...

 

On je cijeli život njima slao novac i sada je tako, nikada ih nisu ostavili na cjedilu, pa i onda kada su dobili zajedničku kćerku Zlatu. Jedino nikome nije jasno zašto ih Kemiš ne spominje u javnosti i zašto ih krije, to su ipak njegove kćerke, njegova krv i meso. Mislim da je to iz poštovanja prema Zorici, da je ne bi povređivao pričajući o svojoj velikoj ljubavi sa bivšom djevojkom, jer ni ona ne spominje svoje bivše ljubavi. Kemiš  nije nikada ni izgovorio u medijima da ima kćerke, niti pričao o ljubavima prije Zorice. Skoro da rijetko ko zna da one postoje, a Zorica je jednom prilikom spomenula da je u dobrim odnosima sa Kemišovom kćerkama. Tada me je baš oduševila, pokazala je da je veliki čovjek.

 

- Imam odličan odnos sa objema, naročito sa Jelenom koja živi u Njemačkoj. Najveće iznenađenje priređuje mi uoči rođendana kada tradicionalno dolazi iz Njemačke sa tortom. Inače, Miroljub i ja smo željeli još djece i osim Zlate, da nije bilo rata sigurno bi bilo još jedno, rekla je Zorica. 

(Scandal)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.