x

Klub Jež ugostio i pozdravio sve učesnike konferencije za medicinski i biološki inžinjering uz live nastup Naide Bešlagic!

Klub Jež je ovoga petka, 13. marta priredio ubjedljivo najbolji provod u gradu. To nije prvi slučaj kada je u pitanju poznati klub, a ovoga puta za sjajnu žurku u Ježu se potrudila ovogodišnja učesnica Zvezda Granda, koja plijeni pažnju kako glasom tako i stasom. Riječ je o mladoj Naidi Bešlagić, koja je u krcatom klubu Jež atmosferu dovela do najveće tačke usijanja. 

Zelenih Beretki 14

00387 33 650 312

Zahvaljujući sjajnom izvođenju pjesama, Naida je krcat klub Jež bacila u trans, a brojni partijaneri su zajedno sa njom kako igrali, tako i plesali - koliko im je prostor to dozvoljavao, jer je zainteresiranost za ovaj događaj bila ogromna. Također, u klubu Jež je ujedno bio organiziran after party za učesnike konferencije za medicinski i biološki inžinjering. Klub Jež je srdačno pozdravio specijalne goste, koji su uživali u provodu i obećali kako će se prvom slobodnom prilikom vratiti u prijestonički klub.

 

A da klub Jež nastoji svojim posjetiocima pružiti ubjedlivo najbolji provod u gradu govori i činjenica da u posljednje vrijeme tamo gostuju sve poznatije imena muzičke scene. Stoga, nakon fenomenalnih žurki uz Peđu Medenicu, Ivanu Selakov, Naidu Bešlagić, slijedi još jedan veliki nastup i to 11. aprila kada će nastupiti Nemanja Stevanović. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.