x

Kupiš kartu za novogodišnji provod uz Selmu Bajrami i dobiješ PUTOVANJE!

Mamax, organizator Bombastičnog Novogodišnjeg Balkan Show-a, vas nagrađuje! Da, da dobro ste pročitali! Kupiš kartu za BNBS i učestvuješ u nagradnoj igri, gdje imaš priliku dobiti putovanje na poklon, u vrijednosti od 5000kr. Mamax je do sad organizovao dvije nagradne igre, gdje je pobjednike nagradio sa gratis ulaznicama, ali ovo je najveća i ujedno posljednja, kad je Bombastični Novogodišnji Balkan Show u pitanju.

Da se podsjetimo, Bombastični Novogodišnji Balkan Show stiže u Borås 31/12, Malmö 1/1, te Halmstad 2/1, sa fantastičnom Selmom Bajrami i urnebesnim Draganom Marinkovićem Macom, plus tu je još zanosni gost iznenađenja. Ovo je show gdje se ne samo uživa u pjesmi, već se smije do suza. Ne postoji bolji način na koji bi smo mogli obgrliti Novu 2016., zar ne?

 

Organizator je mislio ne samo na zabavu odraslih, već i na naše najveće blago. Iz tog razloga djeca do 7 godina imaju gratis ulaz, a djeca od 7 do 12 godina plaćaju reduciranu cijenu ulaznice. Bombastični Novogodišnji Balkan Show je zabava za cijelu porodicu.

 

Da bi učestvovali u nagradnoj igri sve što trebate učiniti je:

 

Lajkati FB Mamax stranicu putem ovog linka:
https://www.facebook.com/mamax.event/ 


Kliknuti na svoj grad ispod i pozvati svoje FB prijatelje na Mamax-ov event:

BORÅS

MALMÖ

HALMSTAD

 

Kupiti svoju kartu putem ovog linka:
http://www.tickster.com/sv/events/search?q=bombastisk 

 

Svi koji naprave ova 3 (tri) koraka učestvuju u najvećoj nagradnoj igri Bombastičnog Novogodišnjeg Balkan Show-a, koja traje od 20.11. do 5.12. Ime pobjednika će se objaviti 15.12. na Mamax-ovoj Facebook stranici.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.