x

LJEPOTA SRBIJE: Miloš osvojio treće, Amanda drugo mjesto na takmičenju ``TOP INTERNATIONAL MODEL OF THE WORLD 2016``!

Pobjedu na ovogodišnjoj manifestaciji TOP INTERNATIONAL MODEL OF THE WORLD odneo je Brazilac Frank William dok je predstavnik Srbije Miloš Radičević zauzeo sjajno mjesto 2 pratioca. Mjesto prvog pratioca pripalo je predstavniku Južne Koreje.Naša predstavnica Amanda Manasievski osvojila je mjesto prve pratilje.

Predstavili Srbiju u najboljem svjetlu!

 

Poznati farmer Miloš Radičević i manekenka Amanda Manasievski ,članovi modne Agencije SNOB,predstavljali su Srbiju na prestižnoj manifestaciji ”TOP INTERNATIONAL MODEL OF THE WORLD 2016” koja se ove godine održala  u poznatom Rumunskom turističkom mjestu Herculane spa.

 

Miloš i Amanda su u Rumuniji boravili 9 dana  gdje su boravili u hotelu  Afrodita resort and spa.Prisustvovali su višednevnim pripremama, a domaćin se potrudio da svi učesnici uživaju u čarima Rumunije i obiđu sve turističke znamenitosti ove zemlje. Učesnici su obišli SPA centre, kulturno-istorijske znamenitosti, ali i najbolje restorane i klubove grada Herculane.

 

Svi učesnici su tokom predstavljanja nosili zastave ali i tradicionalne nošnje zemlje iz koje dolaze, pa je i Miloš u srpskoj narodnoj nošnji sa šajkačom na glavi prošetao pistom, ali i pozirao kako bi organizatori napravili profesionalni set fotografija.

 

Među velikom konkurencijom, Miloš je uspeo da osvoji mjesto drugog pratioca, dok je Amanda osovojila mesto prve pratilje.Pobjedu među muškarcima  odnio je Frank Willian iz Brazila, koji je osvojio i nagradu za najbolji nacionalni dress, dok je mesto prvog pratioca osvojio Remy Friedly iz Južne Koreje, koji je osvojio i nagradu Best catwalk. Prvo mesto među devojkama je osvojila Timea Socol iz Rumunije, koja je osovojila i Best catwalk. Zvanični fotograf manifestacije bio je Milan Rakić iz Srbije, koji je titulu Miss fotogeničnosti dodelio Indijki Rashmi Butwal, a titulu Mister fotogeničnosti Bugarinu Jordanu Jordanovu koji je takodje dobio i nagradu BEST BODY.

 

``Konkurencija je bila  izrazito jaka i mislim da je treće mjesto u takvom poretku odlično.Oduševljen sam samom organizacijom koja je pratila cijeli ovaj događaj i rado bih ponovo bio dio te priče``,-rekao je radosnim glasom Miloš za portal PRess Serbia

 

Zaveo Filipinku!

 

Miloš Radičević na takmičenju je upoznao predstavnicu Filipina, Kristinom Cruze sa kojom se “družio” tokom boravka u Rumuniji, a na kraju ju okitio šajkačom sa kojom mu je ispozirala za fotografiju. Nije poznato da li će Miloš nastaviti druženje sa filipinskom ljepoticom i poslije takmičenja, ali ono što se zna jeste da će naredni vikend provesti u Mađarskoj upravo sa predstavnicom Filipina.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.