x

LJUBAVNA SAPUNICA PORODICE ÐOGANI: Slađa i Ðole kriju veliku tajnu, ali sve se saznalo!

U porodici Ðogani događaji se na dnevnom nivou smjenjuju kao u meksičkim sapunicama, pa ma koliko željeli da ih sakriju, i dobre i loše vijesti se brzo saznaju. Najnovije informacije iz klana Ðogani glase: Slađa Delibašić se pred Novu godinu pomirila s bivšim vjerenikom, a kćerka Silvija se razvela još prije godinu dana!

O krahu braka Ðoganijeve starije kćerke svi ćute, jer ih je sramota što su se Silvija i Branislav Marinović razveli tako brzo. Vjenčali su se u maju 2013, on je u decembru otišao u zatvor, gdje je robijao godinu i po dana, a Silvija se sa kćerkom Tijom preselila kod mama Slađe.

 

- Silvija mi je nedavno rekla da je tek sada shvatila da je nespremna ušla u brak, ne znajući šta je sve čeka, i da se sada kaje. Svi pričaju da je njen muž džabalebaroš i da nije sposoban da izdržava porodicu, pa je vjerovatno zbog toga sve puklo - rekao nam je prijatelj porodice Ðogani.

 

Ali dok jednoj ne smrkne, drugoj ne svane! Tako se Silvijina mama Slađa Delibašić vratila bivšem vjereniku Vanji Ćoriću, koji ju je izblamirao kad je otkriveno da je na se*s-četu mastu*birao pred drugom ženom, a kasnije je Slađi prijetio da će je ubiti iz pištolja. Denserka se nakon toga udala za žandarma Milana, pa se razvela.

 

- Negdje pred Novu godinu Slađa mi je rekla da se pomirila s Vanjom i da se nada da to neće saznati novinari, jer je ubijeđena da svaka njena ljubav doživi fijasko kada novinari počnu da pišu o tome - rekla nam je Slađina bliska prijateljica.

 

Pozvali smo Silviju i Slađu, ali ni jedna ni druga nisu željele da govore o svom privatnom životu. 

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.