x

LOŠA PRERADA GODINE: ČOVJEK VW Touareg pretvorio u Porsche Cayenne!

Vlasnik VW Touarega spretnih ruku bio je zavidan na vozače Porschea Cayenne jer uvijek imaju ljepše djevojke dok njega u Narodnom vozilu ni jedna nije primijećivala, pa je odlučio sam ispraviti tu nepravdu. 

Iako možda na prvu izgleda kao prva generacija Porsche Cayennea, vozilo sa slika zapravo je Volkswagen Touareg. Ova dva modela zapravo su bratski modeli koji dijele platformu, a ruskom vlasniku prve generacije Volkswagenovog SUV-a očito se više svidio upravo Cayenne. Budući da su međuosovinski razmak i širina identični, prednji dio na kojem je vlasnik ugradio branik (zbog ``mačjih oči`` pretpostavljamo da je s američkog modela) i svjetla s Cayennea u kombinaciji sa serijskim Porsche naplacima izgleda prilično autentično.

 

Ipak, pogledom na bočni, a posebno na stražnji dio automobila odmah je vidljivo da je ipak riječ o Narodnom vozilu. U unutrašnjosti slična stvar: neki elementi ostali su originalni Volkswagenovi dok je dio ugrađen iz Porschea. Tako će oni oštrog oka odmah prepoznati kako je središnji greben ostao serijski s Touarega, ali zato je upravljač i cijela središnja konzola preuzeta sa SUV-a iz Stuttgarta. Vlasniku svakako treba čestitati na trudu, no nismo sigurni da nas je njegov projekt oduševio. Pretpostavljamo kako su vlasnici Porschea vlasnikova aspiracijska grupa i sve pogodnosti koje idu uz to, pa je na ovaj način želio ``u gornju klasu``.

 

Izvor: Jutarnji.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.