x

LUDILO JE POČELO: Evo ko je sve ušao u rijaliti Farma!

Sinoć je sa emitovanjemkrenula šesta sezona popularnog rijaliti šou Farma. Na imanje u Lisoviću uselile su se poznate, i manje poznate face, koje ćemo u naredna četiri mjeseca gledati kako se snalaze u seoskim poslovima i borbi za 50.000 eura. Organizatori su najavili do sada neviđeni šou, a da li će tako i biti, vidjećemo u danima koji su pred nama.

Prvi učesnici koji su ušli na Farmu su roker Milić Vukašinović i njegova supruga Suzana.

 

Zatim su ušli i pjevačica Nela Bijanić, pjevač Bojan Tomović i bodi bilder Lepomir Bakić.

 

Pjevač Novica Zdravković i Jasmina Medenica koja se proslavila ulogom u filmu ``Sekula sa ponovo ženi``   su također učesnici, kao i pjevačica Gabrijela Pejćev i Aleksandar Živanović, koji su se takmičili u Pinkovim zvezdama!

 

Vlada Stanojević i Jelena Milošević će takođe naredne dane provesti u Lisoviću. Voditelju Pinka je ovo drugo učešće u Farmi, i po njegovim rečima došao je dobro da se zabavi.

 

Tamara Đurić se bavi modelinog  i radi kao sekretarica u jednoj ruskoj firmi, je nova učesnica popularnog rijalitja. Ona je u Farmu ušla u društvu igračice Jelene Krunić.

 

Pjevačica Anabela Atijas i maneken Rade Lazić su također novi učesnici. Sa Anabelom su u studiju bile i njene kćerke Luna i Nina.

 

Pjevačica Radmila Misić i muž pjevačice Tine Ivanović, Zvezdan Anđić ušli su zajedno na Farmu. Zvezdan kaže da ne brine za Tinu jer će je čuvati njegova braća i prijatelji. Folkerka je došla u studiju da podrži supruga.

 

Novi učesnici su i Radašin Miljković koji se proslavio kao učesnik Velikog brata i pjevačica Ivana Šašić.

 

Pjevačica Sanela Vujnović i Goran Kostić Šabanoti su novi učesnici. Sanela kaže da se ne libi nikakvog posla jer je odrasla na selu. Što se tiče ljubavi, pjevačica kaže da je zaljubljena i da od nje ne možemo očekivati romansu na Farmi. 

 

Maja Nikolić i Bojana Stamenov su nove učesnice. Maju je voditeljka najavila kao kraljicu rijalitija, sa čim se pjevačica nije složila. ``Tek poslije ove Farme biću kraljica rijalitija`` - rekla je Maja.

 

Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević su posljednji učesnici koji su ušli na Farmu. Kristijan za sebe kaže da je umjetnik i normalan čovjek, iako neki kažu da je kriminalac. Neće koristiti nikakvu taktiku na imanju u Lisoviću.

(Pulsonline.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.