x

Lindex proljetna kolekcija ekskluzivno predstavljena u Sarajevu, Banja Luci i Tuzli!

Lindex je svoju proljetnu kolekciju  #superrolemodel čija su zaštitna lica super modeli Christy Burns, Liya Kebede i Toni Garrn, predstavio u tri najveća grada u BiH, u Sarajevu, Banjaluci  i Tuzli.

 

U Sarajevu je kolekcija predstavljena pod pokroviteljstvom časopisa Azra u Importanne centru, a supermodel za BiH je bila prelijepa i modno osviještena voditeljica Erna Saljević. Kupci su u pre-sale shoppingu mogli uživati uz modna savjetovanja mlade, ali već uveliko poznate blogerice i stilistice Ajle Hodžić. Događaju su prisustvovale i mlade BiH blogerice Midheta Agić, Emina Smaka. Gost večeri je bila prelijepa Miss BiH Isidora Borovčanin, koja se na prošlogodišnjem izboru za Miss svijeta okitila titulom top modela. Poznata je i po svom humanitarnom radu, pa je samim tim i jedna od naših lijepih bosanskohercegovačkih SuperRoleModela.

U Banja Luci kolekcija je predstavljena pod pokroviteljstvom časopisa Ljepota i zdravlje u RK Boska. Banjalučanke su prateći posljednje svjetske trendove mogle uživati uz modna savjetovanja jako uspješnog i talentovanog stiliste Koste Miljkovića.

 

Tuzlaci su predstavljanju kolekcije mogli prisustvovati u Lindex-u u Omega centru, a stilistica za tu noć je bila još jedna mlada modno osvještena bosanka Emina Saletović.

 

„Definira Vas ono što činite“ je poruka Lindex-ove proljetne kampanje za 2015. 

 

Lindexova proljetna kampanja je priča u kojoj istinska ljepota leži u tome što radite i kako izgledate. Kampanja ističe tri prekrasne žene koje također čine dobre stvari izvan modnog svijeta, što ih pritom čini uzornim supermodelima.

 

``Naučila sam da je jedino važno to što radite, kako to radite i šta radite s onim sto imate. Ja sam ono što jesam i volim što ova kampanja pruža izbor mogućnosti za svaku od nas žena. Toni, Liya i ja smo se u različitim fazama naše karijere sve više posvećivale svojim životima, a ne samo  poslu modela. Mislim da je to pozitivan primjer koji pokazuje da nitko od nas nije kakav se čini na prvi pogled i da svatko ima mogućnosti učiniti mnogo više``, kaže Christy Turlington Burns.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.