x

Ljepotica Jasmina Gutošić opet u svom stilu podiže prašinu!

Jasmina Gutošić, poznata članica sarajevakog džet seta, manekenka i model ponovo uzbuđuje javnost svojim objavama na Instagramu i provodima po raznim restoranima i klubovima. 

Jasmina, kako našoj, tako i široj javnosti i medijima, poznata je ne samo po svojoj ljepoti, tako i po svojim provodima, slikama s raznih putovanja. Poznata je kao fatalna žena zbog koje se pomutila pamet mnogim muškarcima, od kojih je s nekim bila u vezi, dok su mnogi ostali samo na pokušaju.

 

Posljednjih dana na svom Instagramu objavljuje slike svog aktivnog socijalnog života. Tako je možemo vidjeti tokom izlazaka (najviše u sarajevskom restoranu Taverna), gdje uživa uz zvuke domaće muzike, na partiju RedBull (u Kolibi Termag na Jahorini), u Coloseum Clubu (sinoć na nastupu Tropico Banda), a isto tako i u društvu dvije bebice s kojima izgleda stalno provodi vrijeme. Prvo smo se zapitali od kuda bebe u njenom životu, ali smo saznali da su to kćerke njene dugogodišnje prijateljice za koje je Jasmina mnogo vezana.

 

Preksinoć je objavila snimak iz Vinarije Topich, gdje uživa u dobroj muzici uz pjesmu za njenu dušu ``Hej, Jasmina`` gdje vidimo šest muzičara kako pjevaju za nju.

 

Kako smo saznali, Jasmini se ovih dana bliži rođendan, a naša ekipa je redovan gost na svim njenim proslavama, pa tako će biti i na ovoj koja će biti organizovana 17. marta na dan rođendana u Taverni, koja je kako čujemo njeno omiljeno mjesto za izlaske u Sarajevu.

 

Tad ćemo imati priliku pitati Jasminu ko je sadašnji izabranik njenog srca ili je solo. S nestrpljenjem očekujemo proslavu.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.