x

Ljubav cvjeta: Edita Aradinović konačno pokazala dečka Ognjena! (FOTO)

Pjevačica Edita Aradinović često objavljuje tajnovite slike sa dečkom, a sada je otkrila njegovo ime. Iako se pisalo da krije dečka, jer je sa njim objavila fotografiju na kojoj je njena ruka preko njegovog lica, Editi je cijela ta priča smiješna, jer se ona ponosi svojim dečkom.

“U stabilnoj sam i srećnoj vezi. A na toj fotografiji gdje mu se ne vidi lice ja sam njega samo zagrlila, pa je to ispalo tako tajnovito, a prije toga sam izbacila fotografiju gdje mu se vidi lice, ali to iz nekog razloga nije objavljeno. Vjerovatno je ljudima mističnost zanimljivija”, rekla je Edita kroz smijeh.

 

Ona je otkrila i da svog izabranika Ognjena zna cijeli život, ali da su tek odnedavno zajedno.

 

“Ja volim da kažem da smo mi cijeli život zajedno, pošto se znamo cijelog života, a zajedno smo godinu dana. Nismo se nikad družili, moja sestra je išla s njim u odjeljenje osam godina u razred i viđali smo se na rođendanskim zabavama kao klinci i poslije toga smo se viđali po kraju. Sestra bliznakinja njegovog najboljeg druga iz djetinjstva bila je moja najbolja drugarica iz djetinjstva i tako, povezani smo na razne načine. Imali smo mnogo bliskih ljudi, a nikada se nismo sreli”, ispričala je pjevačica.

 

Iako je on sportski građen, Edita tvrdi da kod nje mišići nisu presudni.

 

“On je sportski tip i bavi se košarkom i genetika je presudila tu. Nemam neki određeni tip, ali možda volim visinu, to mi se svidjelo”, objasnila je ona.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.