x

Ljubav ili navika: Znakovi da je vrijeme za raskid!

Svi normalni parovi to rade, ali ako se svađate samo zato da bi se svađali, vjerovatno sebi idete na živce i ne znate kako to riješiti.

Ponekad je teško procijeniti je li veza u kojoj se nalazite dobra ili je riječ samo o navici iz koje se ne želite maći. Ako imate osjećaj da nešto ne štima, velike su šanse da stvarno i ne štima. Ovo su znakovi da je vaša ljubav iz ljubavi prešla u nešto sasvim drugo i da je vrijeme da se odvojite.

 

Stalno se svađate

 

Svi normalni parovi to rade, ali ako se svađate samo zato da bi se svađali, vjerovatno sebi idete na živce i ne znate kako to riješiti.

 

Nema seksa

 

Ili je postao dio loše rutine. Seks ne mora baš uvijek biti strastven, ali ako imate osjećaj da samo odrađujete taj dio veze, vrijeme je da razmislite što se događa.

 

Depresivni ste

 

Zaljubljeni parovi ne trebaju puno da bi bili sretni. Ovi drugi, koji su izgubili taj osjećaj, često osjećaju kao da im se život pretvorio u dosadnu priču iz koje ne mogu pobjeći.

 

Razmišljate o drugim ljudima

 

Sasvim je normalno tu i tamo pomisliti na neku osobu koja vam se sviđa, ali ako intenzivno razmišljate o nekom drugom dečku, morate se zapitati zbog čega vam misli toliko često ne bježe prema vlastitom partneru.

 

Izvor: kolektiv.me/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.