x

Lom, lom: Seka Aleksić oduševila sarajevsku publiku u popularnom Barlottiju!

Subota, 14. mart, noćni provod u Sarajevu je itekako u znaku jedne od najpopularnijih pjevačica na našim prostorima Seke Aleksić i svima poznatog kluba Barlotti, koji je i ovoga puta dobio sve pohvale, jer je omogućio provod uz jednu ovakvu zvijezdu. Noć je bila prekratka da bi se izveli sve hitovi Seke Aleksić, no pjevačica je sve to upakovala u repertoar koji je bez sumnje zadovoljio sarajevsku publiku, koja je klub Barlotti ispunila do posljednjeg mjesta. 

Club Barlotti Sarajevo

Bulevar Meše Selimovića 20 Sarajevo

To je što je Barlotti još jedne noći bio krcat bilo je očekivano, jer se ovaj događaj priželjkivao danima ranije, a Seka je zajedno sa svojim Asprin Bandom priredila žurku za pamćenje. Baš kako kaže njen hit ``Lom, lom``, upravo tako je bilo na ovom nastupu, koji je oduševio sve prisutne. Atmosfera je vremenom postala sve užarenija, a Seka nije krila radost zbog srdačnog prijema fanova, ali i kluba Barlotti koji se po ko zna koji put pokazao kao pravi domaćin.

 

Također, da zabave ne manjka ni u jednom momentu potrudili su se Armin Bijedić, Alija Huzbašić i DJ Džalta. Dakle, koncert Seke Aleksić je protekao uspješno, pa je Barlotti još jednom dokazao kako najbolji idu s najboljima. Već u subotu, 21. marta klub će ugostiti Daru Bubamaru, a nakon toga dolaze nastupi Ane Bekute, Aleksandre Pirjović, Peđe Medenice, Allegro Banda.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.