x

Lukavčanin došao da ``kupi ljubav``, a ostao bez mobitela i 120 KM!

Muškarac iz Lukavca napadnut je i opljačkan u subotu oko 18 sati u blizini petlje na Šićkom Brodu na zapadnom ulazu u Tuzlu. Incident se dogodio na mjestu gdje ordiniraju tuzlanske “prodavačice ljubavi”, a u napadu nepoznatih osoba, muškarac iz Lukavca je ostao bez mobitela i 120 KM.

Kako nezvanično saznajemo, Lukavčanin je s pros*itutkom pokušao dogovoriti posao, ali su ga s leđa napala dvojica nepoznatih muškaraca, koja su mu otela mobitel i novac te se zaputili u nepoznatom smjeru.

 

Razbojništvo je prijavljeno službenicima MUP-a TK, koji trebaju utvrditi da li je pros*itutka bila u dogovoru sa napadačima ili su oni dobro isplanirali napad u trenutku kada je do nje došla još jedna mušterija u nizu.

 

Inače, kako nezvanično saznajemo, ista pros*itutka je tokom prošle sedmice imala još jedno neugodno iskustvo. Nakon što je ``pogodila posao`` sa muškarcem iz Brčkog, nih dvoje su se zaputili ka naselju Bukinje, ali na tom putu došlo je do prevrtanja vozila u kojem su bili. Težih povreda nije bilo, a pros*itutka se vrlo brzo vratila na svoje “radno mjesto”.

 

Inače, u maju ove godine preminula je A.S. (40), pros*itutka koja je “radila” u blizini petlje Šićki Brod. Špekulisalo se kako je bila, navodno, zaražena virusom HIV, što je izazvalo paniku među njenim mušterijama. Nalaz obdukcije nikada nije javno obznanjen, a Tužiteljstvo TK je zaključilo cijeli slučaj.

 

Pros*ituisanje žena i djevojaka na prostorima Šićkog Broda i nije neka novost. Desetak kilometara od centra Tuzle u po bijela dana, ali i noćnim satima, možete susreti ``prodavačice ljubavi`` koje dogovaraju posao sa potencijalnim mušterijama. I tako godinama unazad.

 

- Posla je sve manje. Mušterijama naplaćujemo 30 KM za oralni i 50 KM za klasični se*s, ali se nekada ne pridržavamo tih tarifa. Sve je stvar dogovora - kazala nam je jedna od ``prodavačica ljubavi`` koja ordinira kod petlje Šićki Brod.

 

Nakon Alisine smrti, govori ona, ostale su tri ili četiri žene koje pružaju usluge ``najstarijeg zanata``, a jedan od njihovih mušterija imao je u subotu neugodno iskustvo kada je napadnut i opljačkan.

(avaz.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.