x

MALI SIGNALI kao SOS za ljubav: Ovako se ponaša momak koji želi OZBILJNU VEZU!

U dugoj ste vezi a on još uvijek ne poteže priču o braku. Opustite se. Ukoliko se ovako ponaša prema vama, samo je pitanje kada će načiniti prvi korak

1. Iskreniji je s vama i udobnije mu je u vašoj blizini

Imate povjerenja jedno u drugo i sada se dovoljno poznajete da znate što smijete, a šta ne. Sve to omogućava vam da se osjećate prijatno, kada ste zajedno, bez ikakve napetosti, a čak i kada ste u tišini, osjećate se dobro.

2. Priča vam o ličnim stvarima

Vaši razgovori idu puno dalje od svakodnevnih tema, kao što su kako ste proveli dan, što ste radili ili jeli za ručak. Nije mu više problem da raspravlja s vama o stvarima, o kojima ne razgovara s drugim ljudima. Ozbiljan muškarac nema problem da razgovara sa ženom o viziji svog života, ciljevima i izazovima. On je voljan da to podijeli s njom i pokaže ranjivost, bez straha da to nije ponašanje mačo muškarca.

3. Brine o vašim interesima i ambicijama

Muškarac koji obraća pažnju na vaše ciljeve u životu, muškarac je koji se želi zadržati u njemu i pomoći će vam da ih ostvarite. Vaša budućnost je važna za njega, ali pritom pazite na to da njegova djela budu glasnija od riječi.

4. Uključuje vas u donošenje važnih odluka

Prije nego što donese odluku, budite sigurni kako će vas pitati za mišljenje, jer mu je ono važno, baš kao što ste mu to i vi.

5. Više ne igra ``igrice``

Pritom mislimo na one umne, poput onih kada pročita poruku pa ne odgovori odmah ili ne odgovori na poruku pitanjem, ne vrati poziv, dva dana se ne javi i slično.

 

Izvor: Srbijadanas.com

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.