x

MAMA DARKA LAZIĆA PROGOVORILA: Evo šta je rekla o braku svoga sina poslije Anine afere sa Lukasom!

Ana Sević i Darko Lazić već nedjeljama unazad glavna su tema medija zbog brojnih skandala koji ih prate. Naime, nakon što su u javnost isplivale emotivne poruke koje je Darkova supruga slala njegovom kolegi Aci Lukasu, klupko je počelo da odmotava - brojni svjedoci njihovih bračnih svađa javno su govorili o onome što su dvoje pjevača svim silama pokušavali da sakriju.

Folker iz Brestača i njegova supruga i dalje o bračnoj krizi ne govore, već se trude da svima dokažu i pokažu kako im u braku cvjetaju ruže, a Darkova mama Branka Lazić tvrdi da nije obaviještena o onome o čemu nedjeljama unazad bruji cijela Srbija.

 

``Ja sad prvi put čujem od vas, ne znam o čemu se radi. Ništa ne znam, novine ne uzimam i ne čitam``, rekla je Darkova mama.

 

``Nije mi Darko ništa o tome pričao, a ja stvarno ne znam``, bila je štura na riječima pjevačeva mama.

 

Na samom kraju razgovora dodala je da su nedavno Ana i Darko sa kćerkicom Lorenom posjetili njihov porodični dom u Brestaču, ali da tada ništa nije ukazivalo na to da imaju bračne probleme.

 

``Svraćali su kod nas. Super su oni, sve normalno``, ljubazno je ispričala Branka Lazić, a potom završila razgovor.

 

Da li folker ne želi da opterećuje roditelje svojim bračnim problemima ili je svojoj Ani oprostio aferu sa Lukasom, a potom okrenuo novi list, za sada nije poznato.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.