x

MANEKEN IZ CECINOG SPOTA JE PRAVI FRAJER: Neće vam biti dobro od njegovih golišavih slika!

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović predstavila je novi spot za pjesmu ``Anđeo drugog reda`` koji je snimila sa sek*i manekenom Florijanom. Florijan je došao u Boegrad kako bi sa Cecom promovisao spot, a svojim izgledom je oduševio pripadnice ljepšeg spola.

Ceca i zgodni maneken su snimili vrele scene na ostrvu Mamula, a kada vidimo Florijanove fotke, jasno nam je zbog čega je baš njega odabrala.

 

Zgodni maneken je poreklom iz Rumunije, a profesionalno se bavi fitnesom, što se može odmah primijetiti po njegovom tijelu.

 

Na Instagramu rado obljavljuje slike, i to one golišave. Florijana na društvenoj mrži prati preko 60.000 ljudi, mahom žene.

 

Florijan Munteanu je juče stigao u Beograd letom iz Minhena, a ekipa novinara sačekala ga je na aerodromu. Maneken je otkrio kako je došlo do saradnje s folk pjevačicom i rekao da je oduševljen njenim izgledom.

 

``U Beogradu sam drugi put, dolazio sam ovdje. Cecin saradnik je vidio moje fotografije na Instagramu i kontaktirao sa mnom. Pitao me je da li bih učestvovao u spotu, a ja sam naravno pristao. Ceca je jedna od najljepših žena koju sam sreo``, rekao je Florijan.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.