x

MINI Paceman Adventure – divljina u krvi!

Paceman Adventure je vjerojatno najčudnije vozilo koje je do sada predstavio MINI, no to ne znači da se neće svidjeti brojnim avanturistima koji jedva čekaju vikend i prvu priliku za bijeg u divljinu daleko od gradske vreve i stresa. Paceman Adventure zajednički je projekt instruktora i učenika iz BMW-ove tvornice u Münchenu, a iako se za sada ne planira serijska proizvodnja, vjerujemo da bi ovaj zanimljivi koncept zasigurno pronašao svoje obožavatelje.

Nastao je na bazi automobila MINI Cooper S Paceman, a glavna je preinaka vidljiva iz aviona. U procesu izrade Paceman Adventure izgubio je zadnji red sjedala na čijem se mjestu sada nalazi tovarni prostor. U redu, ovaj automobil možda nije za izlet s ekipom, ali baš to je prilika da na suvozačko mjesto stavite zgodnu djevojku i upoznate je s čarima divljine pod zvjezdanim nebom. S metalnim nosačem na krovu koji je rezerviran za rezervnu gumu i dodatnim krovnim svjetlima Paceman Adventure izgleda baš takav kakvo ime nosi, zabavan i već na prvi pogled spreman na avanturu.

 

Ispod poklopca motora skriva se već poznato srce koje će vam sa svojih 184 konjske snage osigurati mnogo zabave i više nego dovoljno snage da bi svladali sve prepreke koje vam se nađu na putu zalutate li daleko od asfaltiranih prometnica. Naravno, pogon na sve kotače i povišeno podvozje omogućavaju i ozbiljnije izlete u divljinu. Šminker u gradu, a ozbiljan u divljini, MINI Paceman Adventure je automobil za moderne ljude koji s vremena na vrijeme požele vreli gradski asfalt zamijeniti livadama i šumskim putevima. Samo se nadamo se da će u MINI-ju razmisliti o serijskoj proizvodnji ovog naizgled zabavnog mališana.

 

Izvor: macho.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.