x

MONSTRUM OSTAVIO SINOVE BEZ MAJKE: Srbin zaklao suprugu!

Srbin (39), koji živi u Beču, ubio je svoju suprugu (38) u četvrtak oko 7.30 sa više uboda nožem po grudima nakon burne rasprave u porodičnom stanu. Kako kažu u austrijskoj policiji, ubica se najvjerovatnije sa mjesta zločina odvezao automobilom i pobjegao kod rođaka, gdje je nađen mrtav u bašti, pa se sumnja da je nakon zločina izvršio samoubistvo.

Stravičan prizor prvi je ugledao stariji sin (16) bračnog para, koji je tokom krvavog obračuna vjerovatno spavao, dok je mlađi sin (12) već bio u školi. Tinejdžer je odmah pozvao Hitnu pomoć, ali su ljekari mogli samo da konstatuju smrt.

 

Nasilnik je, inače, imao zabranu prilaska supruzi, a nije mu bilo dozvoljeno ni da dolazi u stan u kojem je ona živjela sa sinovima. Brakorazvodna parnica bila je u toku. Sada su sinovi ostali bez oba roditelja i preuzela ih je socijalna služba.

 

Nesrećna žena bila je pod zaštitom austrijske agencije koja se bori protiv nasilja u porodici.

 

- Mi smo brinuli o toj ženi i veoma smo uznemireni ovom tragedijom. Izgleda da njen slučaj nije shvaćen dovoljno ozbiljno - izjavila je Roza Logar, portparolka agencije.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.