x

Marija Šerifović ne želi pjevati u sarajevskim klubovima, a evo i zašto...

Marija Šerifović trenutno je jedan od najpopularnijih pop pjevačica u regionu. Onda i ne čudi što je njen radni kalendar ispunjen do posljednjeg mjesta. Radi non stop, a ujedno joj pažnju okupiraju i ``Zvezde Granda`` gdje je dobila ulogu jedne od članica žirija, kažu, možda i najrealnijeg.

No, Marije u posljednje vrijeme nema u Sarajevu. Čak je pred novu godinu trebala pjevati u Šeheru, no nije se pojavila. Obrazloženje menadžmenta bilo je da je Marija bolesna te da nastup odgađa za neku drugu priliku.

 

A kako smo načuli Marija opet priprema velike koncerte ne samo u Sarajevu, nego po cijeloj Bosni pa zato i neće da prihvati te neke manje nastupe, tipa klubova, folkoteka iako je itekako ``skupa`` i svi ti joj daju pozamašne honorare kako bi zapjevala u njihovom objektu.

 

- Marija želi opet jedan veliki koncert u Sarajevu i zato ne prihvata ponude manjih klubova. U planu su ti veći nastupi širom BiH. To je ustvari razlog zašto se nije pojavila na nedavno najavljenom nastupu u Sarajevu - kaže nam izvor blizak pjevačici.      

(Express)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.