x

Miki Mećava doživio nezgodu poslije snimanja emisije u Sarajevu, Memo Haljevac se pokazao kao pravi drug!

Kako Ekskluziva.ba portal saznaje poslije snimanja emisije ``Dobar komšija`` došlo je do nepredviđenih situacija. Voditeljica Nataša Petrović je ugostila ekipu farmera Nelu Biljanić, Mikija Mećavu, a tu su bili i pjevač Marko Rokvić i menadžer Mario Softa. Emisija je protekla u sjajnom redu, no poslije je došlo do komplikacija.

Naime, Miki Mećava je doživio nezgodu poslije snimanja emisije, a tom prilikom je pao i povrijedio glavu do te mjere da je završio u Urgentnom centru. Na svu sreću sve se dobro završilo, iako je posljedica neprestana bol, koja će ipak vremenom nestati. 

 

Pravi drug u cijeloj priči se ispostavio naš poznati umjetnik Sulejman Haljevac Memo. Obzirom da je zajedno sa Mikijem boravio u rijalitiju Farma, kao i svaki put kad neko od njegovih cimera iz susjedne Srbije dolazi, Memo je bio glavni domaćin, a kada je došlo do ove nesreće Haljevac se najviše uspaničio i zabrinuo za svog drugara, te pobrinuo za adekvatnu pomoć.

 

Kada smo pozvali Memu kako bi nam otkrio o čemu se radi ukratko je rekao kako je istina da je došlo do nezgode na snimanju, te da je najbitnije kako cijela priča ima pozitivan kraj, kao i to da je dao maksimum sebe kako bi se njegov drug Miki Mećava osjećao kao kod kuće. Vjerujemo kako je Miki uz prijateljsku pažnju Meme Haljevca i njegove ćokove već zaboravio na nezgodu sa snimanja.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.