x

Mirza Selimović predstavio baladu koja će vas oboriti s nogu!

Mladi pjevač i ``Zvezda Granda``, koji važi za najtalentovanijeg od svih pobjednika ovog muzičkog takmičenja Mirza Selimović, pažljivo gradeći svoju karijeru nastavlja da oduševljava publiku. Ovoga puta je to uradio nevjerovatnom baladom ``Boliš me`` u koju polaže velike nade, što je sasvim jasno uzmemo li u obzir tim koji je radio na istoj. 

Riječ je o ekipi profesionalaca i dobro poznatih imena. Autori Mirzine nove pjesme su Dragan Brajović Braja koji je napisao tekst, Sale iz "Tropico benda" koji je uradio muziku i Milan Rađen koji je zadužen za aranžman.

 

Sve je začinjeno ekranizacijom spota na kojem je radila ``Toxic`` produkcija, a u kojem se nalazi i Mirzina sugrađanka Amna. ``Boliš me`` naziv je balade u kojoj ćete definitivno uživati, a ukoliko imate nekoga na koga ste slabi i ko nije vaš, pri tome ste i vi s pogrešnom osobom, onda možete biti sigurni kako ćete se pronaći u njoj. 

 

Glas slavuja, kako mnogi vole da ga nazivaju - Mirze Selimovića odlično se uklopio u koncept pjesme, a harmonija s jedne strane, te emocija koja se osjeti s druge strane i više su nego dovoljni da vas potpuno očaraju. Mnogi smatraju kako je ovo Mirzina najkvalitetnija pjesma, a da u nju treba polagati velike nade uvjerite se i sami.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.