x

Mjesto za cijelu porodicu: Predivno druženje na reotvorenju Caffe slastičarne Zara!

Ovoga petka, 30. oktobra upriličeno je sjajno druženje na reotvorenju Caffe slastičarne Zara na Stupu, koja će vas osvojiti kako svojim ambijentom, koji je u retro stilu, tako i fenomenalnim ponudama. Idealno mjesto gdje nema alkohola garantira vam dašak mira i opuštanja, neovisno da li dolazite sa vašim društvom, porodicom ili partnerom. Caffe slastičarna Zara će vam pružiti potpuni mir i harmoniju, a sam enterijer će vas totalno opustiti da ćete zaboraviti na svakodnevnicu. 

Caffe slastičarna Zara

Stup, Ulica Stupska

Svu čaroliju moći ćete osjetiti već pri samom ulasku u objekat, koji se može pohvaliti prijatnim i ugodnim ambijentom. Sva ljepota, šarm, toplina i ljubav u samom objektu učinit će da na trenutak pomislite kako ste pobjegli od surove realnosti.

 

Caffe slastičarna Zara je idealno mjesto za kaficu, poslasticu, razne vrste bezalkoholnih pića. Neovisno da li je riječ o dnevnoj ili večernjoj varijanti Zara omogućava sjajno druženje za sve one koji se žele opustiti. Ukoliko je suditi sinoćnjem događaju, svi gosti su maksimalno uživali, što pokazuju i fotografije.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.