x

Mračna prošlost Milice Pavlović: Plakala sam dok su me ponižavali, bol sam krila i od najbližih!

Pjevačica Milica Pavlović danas je jedna od najuspješnijih zvijezda na našoj muzičkoj sceni, ali na početku karijere nije joj bilo nimalo lako.Ona je otkrila da je morala da trpi raznorazne negativne komentare, a bol koji je osjećala krila je i od najbližih.

“Iskreno, mnogo sam plakala. Baku i deku, kao i ostale ljude koji me vole, nisam željela da uvlačim u košmar kroz koji sam tada prolazila. Bila sam jaka pred njima, a oni su me stalno podržavali i govorili mi da ne obraćam pažnju na sve što drugi ljudi pričaju o meni, ma koliko da su uspješni. Umjesto da potražim pomoć od najbližih, imala sam druge noćne razgovore sama sa sobom”, rekla je Milica za “Story i dodala:

 

“Umjela sam da se zatvorim u svoju sobu, da se prvo isplačem i da budem ubijeđena da su oni u pravu i da nikada neću uspjeti da ostvarim svoje snove, a onda bi u meni proradio lavovski ponos, snaga i potreba da im dokažm da griješe. Zapravo, sva ta poniženja i loše namjere natjerele su me da dam, sto odosto sebe i svima koji su me povređivali pokažem da su pogriješili i da ih demantujem svojim radom, predanošću i željom da postanem ono što sam željela. Nisam uzalud lila suze”.

(Story.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.