x

NA METI PROVALNIKA: Mladen Tomić zamalo ostao bez Mercedesa!

S obzirom da smo doznali kako je u četvrtak 26. juna oko 23 sata neko pokušao provaliti u kuću Mladena Tomića, koja se nalazi u Kreševu pozvali smo ovog sarajevskog boema, što nam je on potvrdio i ispričao šta se dogodilo. U potpunosti vam prenosimo njegovu izjavu povodom ovoga.

- Sve se dogodilo oko 23 sata, kada su lopovi pokušali da ukradu automobil Mercedes, ali pošto sam te večeri bio u Sarajevu lopovi su ostali kratkih rukava. Kada su provalili vrata od garaže vidjeli su da Mercedesa uopšte nema, ubrzo se oglasio alarm od kuće i obavijestio komsije.

 

Lopovi su se dali u bijeg ponijevsi sa sobom mašinu za pranje auta i motornu pilu koja se nalazila u garaži. Nakon 20 metara, komšije su sustigle lopove i nastala je potjera. Oni su ukradene stvari ostavili na putu i krenuli da bježe u pravcu svog vozila - crni Audi A 6 koji je bio parkiran 200 metara od moje kuće.

 

Ubrzo je policija blokirala sve prilaze Kreševu sa 4 policijska vozila, a počinioci su pobjegli u šumu gdje su se krili cijelu noć. Radi se o trojici lopova, a jutros je jedan od njih i uhapšen i cijeli dan je davao iskaz i bio na obradi u prostorijama policijske stanice u Kreševu. Riječ je o višestrukom provalniku H.J. rođen 1985. a živi u naselju Sokolović kolonija, dok su ostala njegova dva saučesnika u bijegu i za njima se traga.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.