x

NA PRVI POGLED OBIČNA MLADA U VJENČANICI: Primjećujete li nešto neobično na ovoj fotografiji? (FOTO)

DONJECK - U samoproglašenoj Donjeckoj Narodnoj Republici jučer je sklopljen prvi brak - oženio se lokalni junak samoodbrane Arsen Pavlov, poznatiji kao Motorola sa  Jelenom Koljenkinom.

Mlada je bila u tradicionalnoj bijeloj vjenčanici, ali u kosi je imala crno-narandžastu traku Svetog Đorđa i ne tako tradicionalnu futrolu s pištoljem ispod pazuha.

 

Među gostima su bili komandant samoodbrane DNR Igor Strelkov, narodni gubernator Pavel Gubarev i ostale vojne i poltičke vođe te samoproglašene republike.

 

Motorola i Jelena su se upoznali u Semjonovki, selu kod Slavjanska - ona je bila ranjena, a on joj je pomogao.

 

O Motoroli inače kruže prave legende. Kažu da je on ``kriv`` za to što je propao prvi ukrajinski napad na Semjonovku. Vidjevši da se ukrajinske snage skupljaju u zoru, Motorola je zgrabio megafon i počeo da pjeva kao hodža kad poziva u džamiju. Ukrajinci su stali i odložili akciju jer je počelo da priča da je u Semjonovku došao čitav bataljon Čečena.

 

Istina ili ne, tek predsjednik ruske republike Čečenije Ramzan Kadirov se strašno ljutio po Tviteru zbog toga što ga prozivaju da šalje borce i pisao je da ne mora on da zna gdje je ama baš svaki Čečen. (Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.