x

NAJHUMANIJI MOGUĆI RAZLOG: Rodila svoje unuče! (FOTO)

Džuli Brendford (44) je i majka i baka istom djetetu. Ona je, kako javlja ``The Sun``, odlučila da bude surogat majka svojoj kćerki Džes kojoj je u 18. godini otkriven rak grlića materice, a koja je zbog jakih terapija ostala sterilna. Džuli je rodila savršeno zdravog dječaka. Ponosna Džes, sada 21-godišnjakinja, imala je za svoju majku samo najljepše riječi.

- Moja mama je najhrabrija i najnevjerovatnija žena na svijetu. Mnogo je volim jer mi je rodila sina. Od malih nogu sam željela da postanem majka i taj san mi je ostvaren. Džek je savršen u svakom smislu - rekla je ona.

 

Njena majka, koja je prije Džeka rodila troje djece, izjavila je da su joj prethodne tri godine bile najgore u životu.

 

- Ali imala sam sreće da mi je data šansa da ispravim stvari. Gledala sam Džes dok je bila u agoniji u preplašena i samo sam željela da se zamijenim s njom. Nisam mogla nikako da joj pomognem i osjećala sam se kad da njen kancer sve kontroliše i da sam beskorisna. Oduvijek sam znala da je Džes željela da postane majka kao ja - rekla je Džuli i potom objasnila zašto je odlučila da rodi dijete svoje kćerke.

 

- Kada joj je kancer oduzeo šansu da rodi svi smo bili slomljenog srca. Odlučila sam da budem surogat majka za Džesino dijete i da ponovo preuzmem kontrolu. Proveli smo mnogo vremena po bolnicama i to nam je u jednom trenutku postalo normalno. Presrećna sam što je posljednja posjeta bolnici bila zbog porođaja - rekla je Džuli.

 

Ova srceparajuća priča pojavila se nakon što su naučnici iz Škotske otkrili da jedan odblik hemoterapije može da podmladi jajnike, dajući nadu ženama koje pate od sterilnosti.

 

Džes se sada dobro osjeća, ali moraće redovno da ide na ljekarske preglede kako joj se bolest ne bi vratila.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.