x

NAKON SKANDALA, OGLASIO SE DUŠKO TOŠIĆ: Otkriva da li je njegov brak u krizi!

Duško Tošić za Kurir tvrdi da nikakve afere s djevojkom s kojom su ga u automobilu uslikali turski paparaci nije bilo i da njegova supruga Jelena Karleuša ne sumnja u njegovu priču.

Srpski fudbaler uhvaćen je nakon noćnog provoda ispred jednog poznatog restorana u Istanbulu. Sjedio je naprijed, a lijepa brineta, manekenka Marija Andonovska, bila je na zadnjem sedištu njegovog auta.

 

- Generalno ne dajem izjave, ali sad moram da kažem šta imam. Ovo je zaista ispalo glupo. Pa svi smo bili u tom restoranu - ja, moj drug Erol i još dva prijatelja. Erol je u vezi s tom djevojkom. On je Makedonac, uspješan biznismen koji živi u Istanbulu. Njih dvoje su sjedili na zadnjem sjedištu mog automobila - tvrdi Tošić.

 

On kaže da su turski paparaci iskoristili trenutak kad je Marijin dečko izašao iz kola.

 

- Erol je napustio vozilo da porazgovara s policijom, koja nas je zaustavila. Baš u tom trenutku su paparaci slikali. Bez ikakvog razloga su napravili cijelu famu oko toga - objasnio je Tošić.

 

Nismo mogli a da ga ne pitamo da li mu je skandal poljuljao brak s pop zvijezdom Jelenom Karleušom.

 

- Nisu jer nema razloga za to. Jelena zna mog prijatelja i takođe je znala da smo bili u tom restoranu. Ne želim da ulazimo u detalje, nisam u policijskoj stanici. Da sam se krio, ne bih ni ulazio u automobil. To jeste moj auto, ali sam dao prijatelju da vozi - brecnuo se Duško, a na konkretno pitanje da li je makedonsko djevojče još uvijek u Istanbulu, odgovorio je kao iz topa:

 

- Vjerujte mi da ne znam - poručio je on.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.