x

NAKON ŠTO JE IZBAČEN: Oglasio se Kristijan Golubović!

Nakon skoro 90 dana učešća u rijalitiju ``Farma`` Kristijan Golubović, jedan od glavnih favorita, je rano jutros napustio šou. Žestoki momak se najprije žestoko sukobio sa Tamarom Đurić, a zatim i sa Radetom Lazićem, što se završilo fizičkim obračunom. Kristijan see nakon izbacivanja osjeća loše jer je, kako kaže, pretrpio još jednu nepravdu u životu.

- Loše sam, još jedna u nizu nepravdi u mom životu. Nisam ga tak`o, on je izmislio udarac. Promijenila se klima u njihovom timu, vidjeli su da nema šanse da ne pobijedim. Provocirali su me non-stop misleći da ću da prebijem nekog, a ja to nikad ne bih uradio, jer sam ja nasilnik samo prema nasilnicima. Ja na kraju okrenem na šalu, oprostim im, nasmijem ih - govori Golubović. 

 

Kao većina korisnika društvenih mreža, i Golubović smatra da bez njega na imanju neće biti zabave.

 

- Taj šou ne može više da bude šou bez mene. Jer od 25 mediokriteta imali ste jednu sveijtlu tačku koja je pravila zabavu, provaljivala. Gledajte ``Farmu`` narednih pet dana. Ako neko provali nešto ili uradi ja ću pozajmiti 50 hiljada eura i pokloniti tom nekom. Nemaju stila, hajde da igramo masne fote da bi nam dali kulen, pa gdje to ima. Unosio sam im duh i šalu, bilo je nekad i na ivici vulgarnosti, ali to meni stoji. Moj harem je imao šmek, bile su pozitivne te žene.

 

Baz obzira na sve, Golubović bi se vratio na imanje

 

- Vratio bih se sada, samo da se oni opamete i kažu izvini. Vratiš sa tri kamere snimak i ne vidiš da ga ja nisam udario, kakvom glavom? - zaključio je Golubović.

(srbijadanas.com)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.