x

NAŠ POZNATI PJEVAČ OTVORIO DUŠU: Ne daju mi da viđam kćerku!

Željko Šašić je otvorio dušu povodom naslova u medijima koji su protekle nedjelje izazvale veliku pažnju. Pjevač je riješio da ispriča svoju stranu priče. Željko je demantovao naslove u novinama povodom cifre o alimentaciji. ``Ako se i radi o nekom dugu, on je neuporedivo manji. Za to postoje dokazi``, rekao je za emisiju Exkluziv. 

Pjevača je ovakav potez bivše žene prilično potresao, ali ono što ga najviše boli je, što već neko vrijeme nema kontakt sa kćerkom Sofijom. Šašić tvdi da Sofiji nikad, ništa nije nedostajalo i da je za svoju nasljednicu uvijek bio tu, kako emotivno, tako i finansijski. ``Mislim da je to bilo i pretjerano sa moje strane, međutim, očigledno njenoj majci tih para nikad nije bilo dosta``, dodao je Željko.

 

Nakon pjesme ``Mali je ovo grad``, pjevač je odlučio da sada izda novu pesmu ``Na moju dušu``, a da li je biografska, ostavlja publici da prosudi. Dok se nada da će nova pjesma naći put do srca slušalaca, Željko vrijeme provodi sa advokatima u želji da što prije nađe način za rješenje problema.

(Svet Plus)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.