x

NATAŠA MOŽE DA BUDE NOLETOVA 4.900 NOĆI ZAREDOM!!

Ne prođe ni nedjelju dana, a da Novak Đoković ne obori neki rekord. Sada je najbolji teniser planete, na vječnoj listi zarada na ATP turnirima, prestigao čak i legendarnog Andrea Agasija, koga je ostavio na petom mestu.

Računajući i ovu fantastičnu godinu, Nole je inkasirao do sada 24,5 miliona eura od igranja na turnirima, ali da bi se približio za sada nedodirljivom Federeru, moraće još duplo toliko da zaradi u godinama koje dolaze. To naravno ne brine Noleta, koji će uskoro početi sa pripremama za narednu sezonu, a očekuje ga i egzibicioni turnir u Abu Dabiju, koji će mu poslužiti kao generalna proba pred nova iskušenja koja ga očekuju u 2012. U međuvremenu, potrudili smo se da vam kroz nekoliko primjera pokažemo šta bi sve Novak mogao da uradi sa parama koje je do sada zaradio u karijeri, ne računajući sponzorske ugovore
 
- Da kupi 252 miliona čokoladnih bananica 
Po aktuelnom kursu NBS-a, Nole bi mogao da kupi čak 252.300.000 čokoladnih bananica. Eto radosti za svakoga ko svrati u dom Đokovića, jer zna da će otići sa džepovima punih ovih fantastičnih poslastica. 

- Da plati sve bakljade „delija“
FS Srbije je kaznio Crvenu Zvezdu sa milion dinara zbog toga što su „delije“ za vrijeme derbija protiv Partizana koristile pirotehnička sredstva. Nole bi komotno mogao da plati naredne 2.523 kazne, tako da bi navijači Zvezde bez problema mogli da prave bakljade u sljedećih 100 godina. 

- Da plati sve dugove KK Crvena zvezda
Ne samo da bi mogao da isplati sve dugove KK Crvena Zvezda, koji trenutno iznose 12,2 miliona eura, nego bi mogao i da uloži isto toliko u pojačanja. 

- Da mu Nataša pjeva svaki dan

Nezvanično, Nataša Bekvalac uzima oko 5.000 eura po nastupu. Eto, ispada da kad bi poželio, Noletu bi popularna pjevačica mogla pjevati na uho preko 13 godina, bez prestanka. A taman je izdala i novi disk.

 izvor:Alo